Stockholm!

Jippie!
Igår åkte jag och pappa upp till stockholm där det visade sig vara kultur festival. Det var sjukt kul att gå där med alla blandningar av olika typer av musik. Dock så var det en scen precis utanför vårat hotell så det var lite svårt att sova. I alla fall så innan vi åkte så körde vi förbi coop så jag kunde hämta mina paket från nelly och imso. På nelly så hade jag köpte en locktång och värmeskydd som Keela tipsade om. Hennes blogg hittar ni HÄÄR!
Och från Imso så hade jag köpte ett par riktigt HÄFTIGA skor. De är helt genomskinliga förutom på sulan där de lyser neon rosa och skosnörena som också lyser neon rosa. Dock så råktade jag få lite skoskav direkt när jag var ute med rasmus igår.
Idag så ska pappa på möte det var liksom därför vi åkte hit. Påvägen hem så ska han hämta ut en ny dator (typ en surfplatta fast med riktigt tangentbord). Sedan så ska jag hitta till American Apparel, Monki och Urban Outfitters och jag tror att det går kommer att gå bra.
Det beror på hur länge vi stannar men eftersom att vi bor 10 meter från gallerian så går jag antagligen dit också och kanske NK.
Lockat Hår och Skor

Annonser

3 thoughts on “Stockholm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s